Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament cochet - Sala Palatului

45 m2, 4/9

470 € / luna

Ultima actualizare: 16 Iulie 2020

Apartament cochet - Bucuresti - Sala Palatului, Piata Iosif Sava, 2 camere, balcon, vedere strada, et.4/8, bloc 1965 evaluat - fara niciun risc seismic, asigurare facultativa full. Apartamentul a fost renovat si reutilat, instalatii noi, centrala de apartament, AC. Clasa energetica B. Costuri intretinere mici. Apartamentul NU a functionat ca aparthotel. Negociabil. Contract inregistat ANAF.

Detalii imobil Apartament cochet - Sala Palatului

Garantie 470 €
Camere 2
Strada Poiana Narciselor
Suprafata 45 m2
Etaj 4/9
Bai 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Centrala termica DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
An renovare 2019
Stare proprietate noua
Compartimentare semidecomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..