Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Închiriez apartament 3 camere

70 m2, 2/4

450 € / luna

Ultima actualizare: 16 Iulie 2020

Apartament 3 camere, semidecomandat, cu o suprafață utila de 70mp, in bloc recent reabilitat termic, situat la Pta Sudului, (rond fântâna arteziana Nitu Vasile) sector 4. Ap este poziționat la et 2/4, având: 1 living, 2 dormitoare, 1 bucătărie, 1 baie. Apartamentul beneficiază de: usa metalica intrare, ferestre termopan, instalație gaz proprie, parchet, gresie, faianță, electrocasnice: aragaz, cuptor electric si cuptor cu microunde, combina frigorifica, mașini de spălat vase și rufe, mașină de călcat, dvd, tv-uri, aparate de aer condiționat. Apartamentul are 1 dormitor matrimonial dotat cu un pat 180/200 si un dressing, și 1 dormitor pt copii mobilat cu 2 paturi de o pers, 2 dulapuri si 1 dressing, precum si 1 birou. Baia beneficiaza de cabina de duș. Apartamentul beneficiază de loc de parcare.
Situat intr-o locatie excelentă, permite accesul rapid la piață (pta Sudului), școală si grădiniță (nr. 190), spitale ( spitalul clinic de urgență Bagdazar -Arseni, spitalul Budimex/Marie Curie, spitalul Sf Ioan), poliție (secția 15), metrou (pta Sudului), ratb(autobuz/troleibuz/tramvai), mall Sun Plaza. Apartamentul se închiriază complet mobilat și utilat, fiind liber pt inchiriere. Contact : 0773.75.60.53/ 0773.75.60.09

Detalii imobil Închiriez apartament 3 camere

Camere 3
Strada Nitu Vasile
Suprafata 70 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..