Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 2 camere Militari Residence

55 m2, 8/9

290 € / luna

Ultima actualizare: 12 Iulie 2020

Inchiriez apartament in Militari Residence, cu doua camere, luminos, curat, mobilat, utilat pentru a te muta imediat.
Este la etajul 8/8+m, cu privire panoramica spre Bd Iuliu Maniu, intr-un bloc cu doua lifturi, din spatele Ballroom Militari/ acces auto cu telecomanda in apropierea blocului.
Exista abonament TV si internet Rcs Rds(Wi-fi), centrala termica+ termostat de ambient(costuri mici, economie incalzire si apa calda), contoare apa si gaze, balconul inchis cu tamplarie PVC cu geam termopan (mentine caldura iarna si racoare vara).
Este situat la doua minute de statia de autobuz (linii 138 si 178), trei statii de autobuz pana la statia de metrou Pacii, 5 min de Complexul Auchan(inclusiv hypermarket, Jysk, Nike, H&M, Pepco, food court etc), Praktiker, Decathlon, Bebe Supermarket(Bebe Tei), World Class Fitness, Metro, MC Donalds, KFC, Starbucks.
Facilitati ansamblu: gradinita, piscina interioara si exterioara, sala fitness, apa, farmacii, restaurante, cofetarii, Mega Image, magazine etc.
Exclusiv inchiriere pe termen lung, obligatoriu o luna in avans si o luna garantie!
Posibila vanzare ulterioara(accept credit).
Rog seriozitate,
Catalin-  0723.608.458

Detalii imobil Inchiriez apartament 2 camere Militari Residence

Garantie 1 €
Camere 2
Strada Rezervelor
Suprafata 55 m2
Etaj 8/9
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..