Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 camere zona Unirii - Camera Comert - TImpuri noi

80 m2, 4/7, an constructie: 1995

165.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 12 Iulie 2020
Rata credit de la 4,493 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament aflat la 8 minute de mers pe JOS de la Piata Unirii/metrou, la 10 minute de mers pe JOS de la Parcul Tineretului, la 3 minute de mers pe JOS de la Biblioteca Nationala/ Tribunalul nou si la 5 minute de la al doilea metrou din zona (Timpuri Noi). Blocul este pe malul raului Dambovita. Nu se va construi nimic in fata blocului, trotuare libere, intrare stradala, nu prin lateral, nu prin gang.

Daca doriti sa vedeti zona - adresa exacta este str. Splaiul Unirii nr. 39 (intre podul Marasesti/Camera de comert si industrie a Romaniei si podul/ metroul Timpuri Noi/ noua cladire de birouri Vastint Ikea).

Apartamentul este la etajul 4/ 7, are 3 camere, decomandat (bucatarie inchisa), 2 bai, 1 balcon, 1 boxa subsol, spatiu de depozitare la uscatoria de la ultimul etaj si loc de parcare rezervat cu contract de la Primarie (+ multe locuri de parcare legale de-a lungul strazii).

Doua bai - din care una mare, patrata, cu cada si cu fereastra.

Spre deosebire de alte apartamente aflate la vanzare in zona, acesta nu a fost deloc recompartimentat: bucataria este inchisa (permitand sa se gateasca fara sa se parfumeze toata casa), sufrageria e separata de hol, baia mica este functionala, balconul este utilizabil pentru scopul initial.

Bloc foarte rezistent, construit in 1995, proiectat pt gradul 8 risc seismic. Blocul are lift modern si scara tocmai a intrat in renovare generala (termopane la ghena de gunoi, zugraveli, lift, etc.)

Vecinii sunt foarte linistiti, zona este foarte sigura.

Imobilul dispune de toate utilitatile (canalizare, apa curenta,gaze naturale, curent electric, telefonie, cablu internet).

Apartamentul se intretine usor (gresie in toata casa, termopane) si este calduros. Intretinerea este mica chiar si iarna. Este perfect fie pentru o familie cu copii (zonele verzi nou amenajate din jurul Bibliotecii nationale sau parcul Tineretului din apropiere), fie pentru cuplu tanar care are nevoie de un birou separat, acasa. Scoala si gradinita se afla in spatele blocului, spitale si policlinici la o intersectie distanta, facultati, biblioteci, institutii locale si centrale in apropiere, magazine, piete (volanta pe bd Unirii, fixa la Norilor), centre comerciale. Mijloace de transport multiple catre toate directiile orasului.

Toata mobila din fotografii ramane noului proprietar. Sunt multe dulapuri facute pe comanda, pt a maximiza spatiul de depozitare fara a aglomera spatiul.

Proprietar. Accept credit. Colaborez cu agentii imobiliare.

Detalii imobil 3 camere zona Unirii - Camera Comert - TImpuri noi

Pret/m2 2.062,50 €
Camere 3
Strada Splaiul Unirii 39
Suprafata 80 m2
Etaj 4/7
Bai 2
Terase, balcoane 1
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1995
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala zona
Imbunatatiri gresie, faianta, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..