Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament complex rezidential West Park din str Ajustorului

85 m2, 7/8

500 € / luna

Ultima actualizare: 9 Iulie 2020

Militari, str Ajustorului inchiriez apartament 3 camere in complex rezidential West Park din Str. Ajustorului, sect 6. Complex cu paza umana proprie +sistem supraveghere video, curte interioara si loc de joaca pentru copii. Apartament complet mobilat si utilat (masina de spalat, aer conditionat, tv). Loc de parcare in curtea interioara inclus. Et 7/8.Abonament internet +tv inclus in costul chiriei lunare. Chirie 1+ 1

Detalii imobil Inchiriez apartament complex rezidential West Park din str Ajustorului

Garantie 1 €
Camere 3
Strada Ajustorului
Suprafata 85 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..