Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament cu 3 camere

66 m2, 7/8, an constructie: 1986

79.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 6 Iulie 2020
Rata credit de la 2,151 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, spatios, luminos, etajul 7 din 8, bloc 1986, ce urmeaza sa fie anvelopat, 2 lifturi, 66 mp utili, total decomandat, 1 baie + 1 wc serviciu, 3 spatii depozitare pe hol, 2 aparate de aer conditionat. In apropiere de scoli, gradinite, mijloace de transport in comun, zona linistita. Aproape de Parcurile Tei, Plumbuita si Circ. Piata Obor, Kaufland Colentina, Veranda Mall, Mega Image in imediata apropiere.

Detalii imobil Vand apartament cu 3 camere

Camere 3
Strada Brebu
Suprafata 66 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..