Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 3 camere, 1 loc parcare inclus, vizavi Mall Vitan

80 m2, 7/8, an constructie: 1990

127.999 €

Ultima actualizare: 4 Iulie 2020
Rata credit de la 3,485 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament superb, renovat recent , de 3 camere, decomandat, situat vis a vis de Mall Vitan, stradal, Calea Vitan. Imobilul este situat intr-un bloc reabilitat termic in anul 2020, reabilitare ce a inclus si schimbarea coloanelor de tevi la nivelul intregului bloc. Apartamentul dispune de un living si 2 dormitoare luminoase, o bucatarie generoasa, doua grupuri sanitare si balcon dublu pe ambele  dormitoare. Imobilul este proaspat zugravit, cu termopane, parchet stejar masiv , aer conditionat. Loc de parcare vizibil din apartament, camere de luat vederi  . Datorita amplasarii exceptionale aveti acces la diferite linii de transport: tramvaiul 19 si autobuzele 123 si 124, ale caror statii sunt situate in imediata proximitate, precum si liniile 104, 1, 27, 23 si statiile de metrou Dristor si Mihai Bravu in apropiere.Apartamentul este mobilat si utilat complet.Contorizare separata pentru gaz, curent, apa ( costuri foarte mici de intretinere). Apartamentul se vinde exact asa cum arata in fotografii, complet mobilat si utilat.Va astept cu drag la o vizualizare detaliata.Proprietar direct, fara agentii imobiliare implicate, fara comisioane de vanzare. 

Detalii imobil Vand apartament 3 camere, 1 loc parcare inclus, vizavi Mall Vitan

Camere 3
Strada Calea Vitan
Suprafata 80 m2
Etaj 7/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1990
Compartimentare decomandat

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..