Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere strada Dezrobirii direct proprietar

74 m2, 6/8, an constructie: 1980

89.000 €

Ultima actualizare: 6 Iulie 2020
Rata credit de la 2,423 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament 3 camere,etaj 6 din 8, bloc construit in 1980, zugravit interior si gresie la fiecare etaj, pe strada Dezrobirii fata in fata cu spitalul Wellborn,scoala 310,scoala 174 la 5 min de metrou, sectia 21 politie si piata Gorjului.Apartamentul este curat si are :bransament individual la reteaua de gaze,contoare apa,gresie, faianta,geamuri termopan inclusiv la balcon,usi si parchet din lemn masiv, usa metalica. 

Detalii imobil Apartament 3 camere strada Dezrobirii direct proprietar

Camere 3
Strada Dezrobirii
Suprafata 74 m2
Etaj 6/8
Bai 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1980
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..