Acest anunt nu mai este activ

3 camere cu scara interioara si terasa spre lac

122 m2, 5/10, an constructie: 2018

155.000 €

Ultima actualizare: 28 Iunie 2020
Rata credit de la 4,220 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament in bloc nou cu 2 TERASE, de tip DUPLEX, cu priveliste superba catre lac si parc, 3 camere, 2 bai, dressing separat si loc (optional) de parcare subteran in imobil nou. Conceput modern, pe 2 niveluri, cu certificare energetica A+, imobilul are:
- o terasa tip logie inchisa de cca. 11 mp si una deschisa de cca. 14 mp.
-Tamplaria este din aluminiu cu suprafete vitrate mari. Compartimentarea foarte buna, cu dormitoare spatioase, mari, fiecare cu baie alocata si dressing separat ca incapere. In afara lacului pe al carui mal se afla rezidentialul, in apropriere exista magazine, mall-uri, transport in comun rapid, scoli si gradinite.
Apartamentul este nou, nemobilat iar fotografiile cu modelul aranjat sunt din apartamentul demo.ATENTIE! Apartamentul se poate vinde si cu loc de parcare subteran, caz in care pretul va fi de 165.000 euro

Detalii imobil 3 camere cu scara interioara si terasa spre lac

Camere 3
Strada Fabrica de Gheata
Suprafata 122 m2
Etaj 5/10
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2018
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..