Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere

54 m2, 4/4, an constructie: 1986

94.000 €

Ultima actualizare: 12 August 2020
Rata credit de la 2,559 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, transformat in 3 prin mutarea bucatariei in balcon,bloc reabilitat termic, loc de parcare platit pe tot anul in fata scari, boxa la subsol inchisa, 5 min de metrou, scoala Herastrau si parculet in spatele blocului parcul Herastrau,mall Promenada,mega image,spitalul Ponderas si spitalul de pediatrie Medlife Lidl,DRPCIV(Directia regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor).Apartamentul are montat sistem de alarma, instalatia sanitara si electrica complet schimbata,termopane cu obloane la toate geamurile,plasa tantari la balcon copertina de soare retractabila la balcon,aer conditionat,apometre apa calda si rece cu citire wifi,senzor de gaze usa intrare cu yale Mottura. Zona foarte linistita, vecini de calitate, mutare rapida pentru mai multe detali va stam la dispozitie, va asteptam petru vizionare

Detalii imobil Apartament 2 camere

Camere 2
Strada Maguricea
Suprafata 54 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1986
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..