Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere Piata Veteranilor, metrou Lujerului

54 m2, 3/4

410 € / luna

Ultima actualizare: 25 Iunie 2020

Inchiriez apartament 2 camere in apropierea Pietei Veteranilor – aproximativ 3-5 minute de statia de metrou Lujerului.

Apartamentul se afla pe str. Veteranilor, in spatele Pietei, fiind situate la etajul 3 al unui bloc de 4 etaje, construit in 1984. Apartamentul are o suprafata de aproximativ 54 mp si dispune de central proprie. Alte facilitati: aer conditionat, frigider, aragaz, masina de spalat rufe, cuptor cu microunde, espressor, aspirator, canapea extensibila in living.

Apartamentul este situate intr-un zona foarte buna, linistita si plina de verdeata, in proximitatea lui aflandu-se: Piata Veteranilor, Clinica Synevo, Carrefour Market, Mega Image, scoli, Complex Sir, Lacul Ciurel, Cora Lujerului, Tramvaviul 41, etc.

Apartamentul nu dispune de loc de parcare dedicat, insa pe str. Veteranilor se pot gasi locuri de parcare disponibile fara plata.

Detalii imobil Inchiriere apartament 2 camere Piata Veteranilor, metrou Lujerului

Garantie 410 €
Camere 2
Strada Veterranilor
Suprafata 54 m2
Etaj 3/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..