Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez ap 2 camere, Piata Sudului, 260 euro

50 m2, 6/10

260 € / luna

Ultima actualizare: 24 Iunie 2020

Inchiriez apartament 2 camere,semidecomandat, 1 balcon,et6,zona Piata Sudului, Sun plaza mall, Aleea Mirea Mioara Luiza.Apartamentul este curat,nu a mai fost inchiriat.
-Complet mobilat si utilat.-Loc parcare-Aer conditionat.-In fata blocului este cresa Degetica-Spitalul Budimex este la 100 m.-Parcul Brancoveanu la 500 m-In apropiere se afla statia de metrou Piata Sudului si Sun plaza mall.zona frumoasa.Direct proprietar.
Pret 260 euroDetalii la:0721823478, 0745797445

Detalii imobil Inchiriez ap 2 camere, Piata Sudului, 260 euro

Garantie 260 €
Camere 2
Strada Aleea Mirea Mioara Luiza
Suprafata 50 m2
Etaj 6/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..