Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, apart doua camere Piata Trapezului, in Complex Rezidential

47 m2, Demisol inalt parter/5, an constructie: 2012

45.000 €

Ultima actualizare: 24 Iunie 2020
Rata credit de la 1,225 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vind apart doua camere la Piata Trapezului la 7 min de metrou tramvai bus situat in ansamblu rezidential.  Apart 47mp din 5 etaje  se afla la un demisol inalt parter cu gradina , luminos, bloc construit 2012.  Are finisaje de bun gust peste medie, acces direct cu ferestrele catre gradina. Avantaje multiple gradinita scoala parculet magazine multiple in imediata apropiere precum si costuri de intretinere minime.   Dispune de toate facilitatile unui bloc nou, centrala termica parchet laminat etc. Pret 450000euro mobil 0725652243

Detalii imobil Proprietar, apart doua camere Piata Trapezului, in Complex Rezidential

Camere 2
Strada Str Burnitei
Suprafata 47 m2
Etaj Demisol inalt parter/5
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2012
Compartimentare semidecomandat

Variante schimb

  • Caut schimb in orasul Bucuresti
  • Tip imobil schimb: apartament
  • Tip schimb: ofer spre schimb si doresc diferenta

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..