Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Ion Mihalache de inchiriat ap. 2 camere

65 m2, 6/7

400 € / luna

Ultima actualizare: 22 Iunie 2020

Se inchiriaza un apartament cu doua dormitoare mobilate cu pat matrimonial, AC, TV, balcoan fiecare, multe spatii de depozitare, baie si bucatarie mobilate si utilate cu tot ce este necesar, apartamentul este amenajat in asa fel incat poate fi impartit intre doi colegi, fiecare avand confortul si spatiul egale. Ap. este foarte luminos si spatios, se afla intr-un bloc foarte curat, anvelopat si linistit, in fata blocului este un parc cu multi pomi si multa vegetatie. Intretinerea este foarte mica. Este la 2 min de statia de metrou 1 Mai, la 3 km. de Piata Victoriei, 1 km de Romexpo, langa facultatea de agronomie. Dezavantaje ar fi ca se cere respectarea programului de liniste intre anumite ore si nu sunt permise petreceri cu zgomot si muzica data la maxim in apartament.

Detalii imobil Ion Mihalache de inchiriat ap. 2 camere

Garantie 400 €
Camere 2
Strada Ion Mihalache
Suprafata 65 m2
Etaj 6/7
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..