Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament metrou Eroii Revolutiei (metrouSTB)

58 m2, 5/7, an constructie: 1965

58.000 €

Ultima actualizare: 17 Iunie 2020
Rata credit de la 1,579 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Vand apartament 2 camere decomandat Metrou Eroii Revolutiei (2 min) situat mai exact pe Soseaua Viilor nr. 101, bl. 1. Bloc anvelopat iar apartament proaspat renovat si improspatat (schimbat termopane si pus aere conditionate, mobila si o parte din obiectele sanitare- noi) Pret 58.000 Eur. Tel 799952656
Blocul este din 1965 (nu scrie in actul de proprietate sa va zic 100%) . Suprafata 45.48 mp la care se adauga balconul. Etaj 5 din 7. Apartamentul este mare, luminos (cu fata la Sos. Viilor si gradina din fata blocului) decomandat.

Detalii imobil Vand apartament metrou Eroii Revolutiei (metrouSTB)

Camere 2
Strada Soseaua Viilor nr. 101, bl. 1.
Suprafata 58 m2
Etaj 5/7
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1965
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..