Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar, vand vila duplex cu teren 1648 mp

328 m2, P+1+pod, an constructie: 2007

620.000 €

Ultima actualizare: 11 Iunie 2020
Rata credit de la 16,868 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Unic proprietar, vand vila duplex cu teren 1648 mp, parter si etaj, cu doua corpuri de cladire cu acces separat – pretabila pentru doua familii. Constructia a fost finalizata, receptionata, cadastrata si intabulata in anul 2007. Structura de rezistenta este in cadre cu stalpi si grinzi de beton armat. Peretii exteriori sunt din caramida portanta Durotherm de 30 cm, izolati cu termosistem de 8 cm. Peretii interiori sunt tot din caramida cu diferite grosimi.

Constructia este in stare buna, necesita renovari minore (ex: zugraveala). In incinta are doua locuri de parcare cu copertina 6,2m x 6.0m, o magazie de aproximativ 12mp si o constructie supraterana pentru put la mare adancime (55m) 3x3m. Vila este dotata cu toate utilitatile, inclusiv doua circuite separate trifazice. Apa obtinuta din put este foarte buna, este testata. Invelitoarea este Lindab si tamplaria Deceuninck – tripan.

Ca amplasare constructia se afla in cartierul Ion Creanga - Colentina, in apropierea zonei Carrefour-Dedeman (aprox. 300m). Terenul este retras de la strada principala, zona fiind foarte linistita. Curtea este plina de verdeata si copaci, o oaza urbana.

Primul corp are la etaj 1 dormitor matrimonial de 21mp cu baie separata si dressing, doua dormitoare (15 si 12mp) cu baie comuna (6mp). La parter un birou (12mp), camera de zi (36mp), o baie (6mp) si bucatarie (12mp).

Cel de-al doilea corp, la etaj, are doua dormitoare (21 si 12mp), o baie (6mp) si un balcon. La parter o camera de zi (21mp), o baie (6mp) si o bucatarie (12mp).

Fiecare dintre corpuri beneficiaza de pod - spatiu de depozitare (cca 30 m2, respectiv 20 m2).  Podul este izolat si complet finisat.

Cele doua corpuri alipite au impreuna o amprenta la sol de 160 mp. Suprafata totala desfasurata este de 328 mp. Suprafata utila totala este de 253.6 mp.

Terenul este prevazut cu toate utilitatile: gaz, apa (put de mare adancime), canalizare, curent trifazic, internet fibra optica. Deschiderea la strada se face printr-un drum de servitute cu latimea de aproximativ 12m si lungimea de 30m.

In zona se afla Carrefour Colentina si Dedeman (300 m), cladiri de birouri (Danone) si blocuri de locuinte (deja construite). Zona este in continua dezvoltare: in apropiere va fi construit un supermarket Lidl (https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/real-estate-constructii/familia-tanasoiu-pregateste-constructia-unui-supermarket-lidl-langa-fabrica-danone-din-fundeni-19190281).

Din punct de vedere urbanistic terenul este amplasat in zona L1a, zona cu locuinte individuale si mici cu max Parter+2Etaje, POT-45% si CUT- 1,3.

Detalii imobil Proprietar, vand vila duplex cu teren 1648 mp

Camere 8
Strada Nicolae Canea
Suprafata 328 m2
Structura P+1+pod
Bai 5
Suprafata teren 1648 m2
Centrala termica gaz
Material Caramida, Lemn
Stare proprietate buna
An constructie 2007
Compartimentare decomandat
Utilitati gaze, electricitate
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Sosea asfalt
Canalizare Canal
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..