Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere sector 3 zona parc Bratarii direct proprietar

70 m2, 1/3, an constructie: 2019

99.900 €

Ultima actualizare: 26 Mai 2020
Rata credit de la 2,720 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 3 camere, situat in sectorul 3, langa noul parc de pe strada Bratarii, la etajul 1, intr-un imobil P+2+M finalizat in 2019.Apartamentul se vinde in urma unei decizii democratice a familiei de a se muta in alt oras, si este complet mobilat si utilat fara a necesita vreo investitie in viitorul apropiat.Este ideal pentru o familie cu un copil iar tot ce aveti nevoie pentru a locui in el este vesela. Foarte simplu, va luati hainele si vesela si beneficiati imediat de confortul unui apartament nou intrucat in maxim o saptamana de la finalizarea negocierilor apartamentul va fi liber.  Facilitati/dotari : - 70 mp utili – orientare Sud-Est - 2 dormitoare- 1 bucatarie- 1 living - 2 bai ( una mai mare cu cada, masina de spalat, mobilier de baie si una mai mica dotata cu WC, chiuveta si cabina de dus) - 1 dressing- 1 dressing mai mic pentru incaltaminte + cuier- 1 Balcon cu balustrada din caramida si inchis cu termopan + calorifer pe balcon- 1 Boxa pe scara pentru depozitare cauciucuri, scule, etc…- 1 Loc de parcare - Geamuri Termopan Salamander Tripan- Izolatie exterioara polistiren 10 cm, consum redus de energie- Centrala cu condensare Romstal Habitat - Cuptor, plita, hota, masina de spalat vase Electrolux- Chiuveta din granit Lavello in bucatarie  - Masina de spalat rufe LG Direct Drive - Aer conditionat Tesla 12000 Btu montat anul acesta si nefolosit- Totul este in garantieAlte facilitati : - 20 min de mers pe jos pana la metrou 1 Decembrie- Auchan Titan, Lidl Bratarii – aproximativ 3-5 minute cu masina sau 10-15 pe jos- Parcul Bratarii vis-a-vis ( ansamblu care va include si o mini baza sportiva + bazin pentru inot) 
- Ikea, Jumbo, Kika, Metro ( complexul de pe Pallady ) la aproximativ 10 minute cu masina. - Scoli, gradinite in apropiere - Magazin de cartier ( Mega Image) la 5 min de mers pe josDirect proprietar. Merita vazut! Pentru detalii/vizionari, sunt disponibil oricand la nr de telefon din anunt.

Detalii imobil Apartament 3 camere sector 3 zona parc Bratarii direct proprietar

Camere 3
Strada Drumul Gura Siriului
Suprafata 70 m2
Etaj 1/3
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..