Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 3 camere, Drumul Taberei

70 m2, p/4

350 € / luna

Ultima actualizare: 25 Mai 2020

Apartament la cheie pentru inchiriere, mobilat si utilat. Parter/4, dispune de interfon si loc de parcare platit la ADP sector 6. Este format din 3 camere tip semidecomandat. Langa scoala nr 176. Balcon inchis cu termopan si amenajat eficient, gresie si faianta in bucatarie si baie, geamuri termopan, apometre, frigider, aragaz, masina de spalat rufe, Internet+TV RDS. Zona in care este amplasat dispune de acces rapid la mijloacele de transport RATB.

Detalii imobil Inchiriere apartament 3 camere, Drumul Taberei

Garantie 350 €
Camere 3
Strada Campul Cu Flori
Suprafata 70 m2
Etaj p/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..