Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar Vand apartament 2 camere Voronet-Decebal , decomandat, 24

62 m2, 2/4, an constructie: 1989

115.000 €

Ultima actualizare: 20 Mai 2020
Rata credit de la 3,137 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar, vand apartament deosebit 2 camere decomandat, strada Voronet adiacent Decebal, etaj 2/4, 62 mp utili, bloc reabilitat termic in 2019, apartament renovat, instalatia sanitara si electrica schimbata, termopan QFort nuc, 2 unitati aer conditioner, bucatarie mobilata, parchet, gresie, faianta.

Eliberabil in Septembrie 2020

Nu colaboram cu agentiile imobiliare!!

Detalii imobil Proprietar Vand apartament 2 camere Voronet-Decebal , decomandat, 24

Camere 2
Strada Voronet 15
Suprafata 62 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1989
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..