Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 2 camere Cismigiu-Sala Palatului-B1Tv

45 m2, 4/8

420 € / luna

Ultima actualizare: 19 Mai 2020

Apartament 2 camere ultracentral decomandat,  luminos, renovat, complet mobilat,utilat(AC, frigider,masina spălat rufe, plita, cuptor microunde, tv , net+ cablu,interfon, aspirator,fier de călcat,suport uscat rufe,etc), bloc liniștit si reabilitat termic.420 Euro pe termen lung. 1+1 garanție 

Detalii imobil Apartament 2 camere Cismigiu-Sala Palatului-B1Tv

Garantie 420 €
Camere 2
Strada Ion Campineanu
Suprafata 45 m2
Etaj 4/8
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..