Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere ap. 2 camere Titan, zona Gloria

50 m2, 1/10

260 € / luna

Ultima actualizare: 17 Mai 2020

Închiriez apartament 2 camere semidecomandat Titan, în apropiere de Arena Naţională cu acces facil la mijloace de transport (40,70,79) şi metrou Titan la 10 min de mers pe jos.Apartamentul este situat la etajul 1/10 (1969). Apartamentul este mobilat şi utilat (maşină de spălat, aragaz, frigider, t v). Chiria este 260euro/luna şi se plăteşte cu anticipaţie de 1 luna iar garanţia este valoarea unei chirii.

Detalii imobil Inchiriere ap. 2 camere Titan, zona Gloria

Plata in avans 260 luni
Garantie 260 €
Camere 2
Strada Copaceni
Suprafata 50 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..