Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

3 CAMERE CF 1 DECOMANDAT SOS GIURGIULUI

85 m2, 10/10, an constructie: 1977

58.000 €

Ultima actualizare: 27 August 2020
Rata credit de la 1,579 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va ofer spre vanzare un apartament de 3 camere , decomandat, cu o suprafata utila de 71 m2 ( Suprafata totala 85,41) et 10 din 10. Se vinde complet mobilat sau se poate elibera la cererea clientului. Aparatmentul are termopane, gresie , faianta , parchet, centrala, AC. .  Se afla situat pe Sos Giurgiului nr 129, blocul este reabilitat termic, Se accepta credit.  aproape de metrou Eroii Revolutiei ,  nu se ofera comision pt agentii

Detalii imobil 3 CAMERE CF 1 DECOMANDAT SOS GIURGIULUI

Camere 3
Strada Sos Giurgiului
Suprafata 85 m2
Etaj 10/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1977
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..