Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand Apartament 2 camere Mihai Bravu - Vatra Luminoasa

46 m2, 3/8, an constructie: 1968

83.000 €

Ultima actualizare: 11 Martie 2020
Rata credit de la 2,260 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere, semidecomandat, la etajul 3, situat intr-un bloc anvelopat, stradal, cu vedere la bulevard pe Sos Mihai Bravu - intersectia Vatra Luminoasa. 
Apartamentul a fost recent renovat total, cu instalatie sanitara complet schimbata cat si instalatie electrica refacuta integral. 
Acesta este amenajat impecabil, fiind folosite produse premium: gresie, faianta, parchet, termopan Veka, usi interior noi, balcon inchis pe toata suprafata sufrageriei si a dormitorului cu o lungime de 9m, usa intrare Maco. 
Apartamentul se vinde mobilat, cat si utilat cu electrocasnice exact cum se vade in poze: aer conditionat LG, masina de spalat rufe Whirlpool, TV Samsung, frigider, cuptor microunde, aragaz, multe din ele fiind in garantie. 
Apartamentul este situat intr o zona foarte bine cotata, in apropiere regasim acces rapid la statia de metrou Piata Iancului cat si Piata Muncii, parcul National 23 August - Stadionul National la 10min de mers, Mega Mall, scoli, gradinite si multe alte mijloace de transport.

Detalii imobil Vand Apartament 2 camere Mihai Bravu - Vatra Luminoasa

Camere 2
Strada Mihai Bravu
Suprafata 46 m2
Etaj 3/8
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1968
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..