Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular Vand ap 3camere decomandat Prl Ghencea Sect 6 Bucuresti

87 m2, 1/2, an constructie: 2011

93.500 €

Ultima actualizare: 28 Martie 2020
Rata credit de la 2,546 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular

 Vand apartament 3 camere nemobilat, pozitie deosebita la etajul 1 intr-un imobil construit in 2011 P+2 , situat in Bucuresti, Sector 6 Prelungirea Ghencea pe o strada asfaltata privata cu case (zona linistita), la 2 minute de mers pe jos statia de STB “Sere Militari”(Mijloace de transport in comun 122, 222, R422, R423, R425) si la 5 minute de mers pe jos de LIDL Prelungirea Ghencea (ansamblul Primavara).

Apartamentul este spatios cu living de peste 27mp, bucatarie 11mp si dispune de 2 balcoane, dintre care unul este inchis cu termopan.

Rulouri exterioare sunt montate la balcon si dormitorul alaturat.

Impreuna cu apartamentul se transmite drept de proprietate si pentru cota parte din partile si dependintele aflate in folosinta comuna tuturor coproprietarilor 66.63mp (construit si neconstruit).Acest teren include si spatiul amenajat pentru parcare in fata imobilului.

Locuinta este racordata la utilitatile orasului Bucuresti ( canalizare, apa, gaz, curent) , incalzirea se face cu centrala termica(Wiessman in condensatie) iar la intrare in curte si in imobil sunt montate interfoane.

Pretul este negociabil in limita bunului simt.

Detalii imobil Particular Vand ap 3camere decomandat Prl Ghencea Sect 6 Bucuresti

Camere 3
Strada Prl Ghncea
Suprafata 87 m2
Etaj 1/2
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..