Ing. Zablovschi 10

170 m2, 1/1, an constructie: 1920

82.500 €

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Rata credit de la 2,246 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Particular vand 3 camere, un hol lung, o baie, o bucatarie, o pivnita si pod mansardabil – circa 170 mp utili, str.Zablovschi, langa Bd. Ion Mihalache, aproape de pṭa 1 Mai/Victoriei/Arcul de Triumf.Spaṭiul poate fi amenajat in funcṭie de dorinṭele ṣi necesitãṭile clientului. Intrarea este separatã faṭã de celelalte apartamente din curtea comunã. Cheltuieli minime cu utilitãṭile. Printre poze puteṭi gãsi releveul etajului 1. Podul este deasupra, fix pe aceeaṣi suprafaṭã cu etajul 1, neamenajat.

Detalii imobil Ing. Zablovschi 10

Camere 4
Strada ing. Zablovschi
Suprafata 170 m2
Etaj 1/1
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1920
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil vandut

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..