Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

APARTAMENT SPATIOS! 3 camere Stadionul National

70 m2, 9/10, an constructie: 1982

86.900 €

Ultima actualizare: 8 Iunie 2020
Rata credit de la 2,366 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, Bd. Basarabia – vis-à-vis Stadionul National, zona linistita, la 5 min de parcul IOR, an constructie 1982 (fara riscuri), reabilitat, spatios 73mp, 2 bai, semidecomandat, etj.9/10.  Apartamentul are gresie , faianta si parchet esenta tare Stejar. Balcon foarte mare 12ml.

Important :Loc de parcare

In apropiere, scoli, gradinite, colegii, sala sport, magazine, Sali sport, restaurante ; aprox la 5 min.

Mall Park Lake – cca 15 min

Pentru detalii suplimentare va stau la dispozitie.

Detalii imobil APARTAMENT SPATIOS! 3 camere Stadionul National

Camere 3
Strada tina petre
Suprafata 70 m2
Etaj 9/10
Bai 2
Stare proprietate de renovat
An constructie 1982
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..