Particular, Apartament 4 camere, vedere parc Morarilor

85 m2, 2/10, an constructie: 1979

90.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 22 Iunie 2020
Rata credit de la 2,429 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament spatios, zugravit recent, 4 camere, baie cu cada si geam, WC de serviciu, 2 balcoane inchise. Blocul are buncar antiatomic si este situat lângă intrarea in Parcul Morarilor, la 2 strazi de Spitalul Sf Pantelimon.
Apartamentul are vedere mixta, este la etajul 2, usă metalică și acte necesare pentru vanzare.Exclus AGENTII!

Detalii imobil Particular, Apartament 4 camere, vedere parc Morarilor

Camere 4
Strada Bodesti
Suprafata 85 m2
Etaj 2/10
Bai 2
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate buna
An constructie 1979
Compartimentare decomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta
Parcare comuna

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Blocul este pe strada Bodesti, cu vedere directa la Parcul Morarilor. Intrarea in bloc este din strada.Zona linistita, langa Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon, la 5 minute de statia de METROU.Scoala la 2 strazi distanta, gradinite de stat la 3 minute de mers pe jos, piata Delfinului, Mega Image (non-stop), Lidl, Cora, Mega Mall.

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..