Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament de vanzare - Gradina Icoanei - Direct Proprietar

100 m2, 1/3, an constructie: 1932

220.000 €

Ultima actualizare: 25 Februarie 2020
Rata credit de la 5,990 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Va prezint spre vanzare un apartament deosebit situat la intersectia strazilor Polona cu Alexandru Philippide care poate indeplini mai multe functii considerand amplasarea lui strategica in zona unde se concentreaza servicii de cea mai buna calitate, restaurante renumite, institutii de invatamant de prestigiu (gradinite, scoli, licee si Academia de Studii Economice), servicii medicale (Spitalul de Urgenta Floreasca), sedii de ambasade si consulate, cladiri istorice ce pot fi considerate adevarate obiective turistice, precum si altele, toate la distante usor accesibile mersului pe jos. Printre acestea, unul dintre cele mai deosebite avantaje este proximitatea fata de parcurile Ioanid si Icoanei cunoscute pentru eleganta lor, acestea fiind puncte de atractie pentru cei ce aleg sa locuiasca aici. Zona este foarte bine conectata la mijloace de transport in comun, statia de autobuz aflandu-se pe trotuarul opus cladirii iar statiile de metrou Piata Romana sau Stefan cel Mare se afla la doar cateva minute de mers pe jos.

Apartamentul din spatiu de locuit se poate transforma cu usurinta si intr-o investitie profitabila.  Este usor de inchiriat studentilor sau turistilor care doresc sa viziteze capitala cu beneficiul de a locui in centru accesand la un intreg apartament langa cele mai scumpe hoteluri.

Apartamentul asigura calitatea aerului interior prin ventilatie naturala. O eficienta energetica ridicata ocupand clasa B cu posibilitatea de a fi imbunatatita ulterior urmand recomandarile prezente pe certificatul de performanta energetica.

Dispune de balcon, boxa si pod

Detalii imobil Apartament de vanzare - Gradina Icoanei - Direct Proprietar

Camere 5
Strada Alexandru Philippide
Suprafata 100 m2
Etaj 1/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1932
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..