Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Proprietar ap.2 camere PantelimonCentrala termică

41 m2, 2/10, an constructie: 1974

55.000 €

Ultima actualizare: 23 Februarie 2020
Rata credit de la 1,497 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar vand apartament 2 camere Șos.pantelimon-spital,confort 2 sporit semidecomandat, sup.41m,et 2/10,an 1974,curat,luminos, scară curată cu monitorizare video. Apartamentul este renovat recent și dispune de următoarele îmbunătățiri:gresie, faianță, parchet, termopan (geamuri, usi interior, balcon),ușa metalică, instalatie electrica/sanitară noua,izolat interior,dresing, aer conditionat, apometre cu citire de la distanță, mobilă de bucătărie noua pe comandă cu accesorii de top, etc..Apartamentul are contor de gaze cu centrala termică proprie, boxa la subsol, geam la baie și bucătărie cu evacuare direct afară ,aproape de mijloace de transport în comun, metrou,magazine,piata,scoala, grădinița,parc  etc.Apartamentul este renovat recent și arată IMPECABIL. 

Detalii imobil Proprietar ap.2 camere PantelimonCentrala termică

Camere 2
Strada Armasul marcu
Suprafata 41 m2
Etaj 2/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..