Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Ion Iriceanu statia de metrou Aparatorii Patriei

65 m2, 6/8, an constructie: 1984

83.000 €

Ultima actualizare: 10 Martie 2020
Rata credit de la 2,260 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Proprietar VAND apartament 3 camere confort 1 strada Ion Iriceanu, langa statia de metrou Aparatorii Patriei (Bucuresti) + loc de parcare. Pretul este negociabil!
Apartamentul are suprafata de 65 mp, situat la etajul 6/8 (bloc in planul de reabilitare termica), situat stradal, la 3 minute de mers pe jos pana la statia de metrou Aparatorii Patriei.
Apartamentul se afla strada, la 100 de metrii facultatea Spiru Haret , are multe zone comerciale (Kaufland, Carrefour, etc), piata foarte aproape si se afla foarte bine amplasat cu toate conexiunile orasului.

Apartamentul are bucatarie, 3 camere , 2 grupuri sanitare, 2 debarale + balcon. Baia este renovata recent. Apartamentul este unul spatios si bine ingrijit .

Apartamentul este dotat cu usa metalica, usi interioare schimbate, aer conditionat, balconul inchis cu geamuri termopan.

Bloc extrem de liniștit , fara datornici la întreținere.

Detalii imobil Apartament 3 camere Ion Iriceanu statia de metrou Aparatorii Patriei

Camere 3
Strada Ion Iriceanu
Suprafata 65 m2
Etaj 6/8
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 1984
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..