Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

2 Camere Tg Neamţ, parc, 200m de 368 sau metrou.

47 m2, 4/4

300 € / luna

Ultima actualizare: 18 Februarie 2020

Ap de 2 camere aproape de parc, lângă viitoarea statie de metrou Râul Doamnei şi staţia de 368, în apropiere de Auchan, Carrefour, McDonalds. Bloc din 1979, apartamentul este mobilat, cu electrocasnicele de bază (espressor, frigider, maşină de spălat, AC), termopan, uşă metalică, bine întreţinut. Exclus intermediari.

Detalii imobil 2 Camere Tg Neamţ, parc, 200m de 368 sau metrou.

Garantie 300 €
Camere 2
Strada Targul Neamt
Suprafata 47 m2
Etaj 4/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..