Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere Cringasi

75 m2, 2/8

420 € / luna

Ultima actualizare: 14 Februarie 2020

Inchiriez apartament 3 cameresi 2 bai functionale(gabina dus+ cada)Aer conditionat in fiecare dormitor, Dressing mare, Seif antifoc, bucatarie utilata.Interfon, Rampa la scara, "Bloc 1986 comf 1sporit" .Etaj 2/8 pe strada Nicolae Oncescu Nr9. Cringasi. Sector6. 
Este situat intr-o zona linistita. In apropiere se afla magazine,SuperMarket, HiperMarket, scoli, parcuri, Banci, Restaurante si gradinite.  La 12 minute de mers pe jos pina la statia de metrou Cringasi. 420euro  negociabil + 1 luna Garantie.Mai multe detali. 0769414524.  Se negociaza la plata in avans pe mai multe luni.

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere Cringasi

Garantie 420 €
Camere 4
Strada Nicolae oncescu nr9
Suprafata 75 m2
Etaj 2/8
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..