Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament 3 camere Calea Grivitei, et 9 din 11

80 m2, 9/11, an constructie: 1970

79.000 €

Ultima actualizare: 11 Februarie 2020
Rata credit de la 2,151 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartamentul este foarte bine intretinut, investitia initiala a fost destul de costisitoare in 2015, Nu exista rigips aplicat, ferestrele sunt glisante, parchet de 14 mm modern, 2 debarale mobilate. Balcoanele au fost despartite pentru a castiga spatiu. Tocarie din lemn, alarma functionala. Nu prezinta urme de degradare. Toata instalatia schimbata (electrica si sanitara). Electrica-cupru, sanitara- cupru cu posibilitatea de fortare a presiunii prin pompa electrica(nu este nevoie dar s-a instalat)

Detalii imobil Apartament 3 camere Calea Grivitei, et 9 din 11

Camere 3
Strada CALEA GRIVITEI
Suprafata 80 m2
Etaj 9/11
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 1970
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..