Acest anunt nu mai este activ

Vanzare apartament 3 camere Serban Voda Bucuresti

70 m2, 4/11, an constructie: 2014

189.998 €

Ultima actualizare: 5 Februarie 2020
Rata credit de la 5,174 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 3 camere, 2 bai, in zona Tineretului, situat intre Delta Vacaresti si parcul Copiilor – Tineretului, cu suprafata de 71 mp, la etajul 4 din 11 al unui bloc construit in 2014 (complexul rezidential The Park), terasa de 6 mp, cu vedere directa catre parcul Tineretului si Casa Poporului. Apartamentul are bucataria inchisa de 15 mp, are suficiente spatii de depozitare, se vinde complet mobilat si utilat, este echilibrat energetic din punct de vedere Feng Shui, este foarte luminos datorita geamurilor cu suprafete mari, vecinii sunt linistiti, ideal pentru locuinta familiala, situare excelenta in loc nepoluat si aproape de centrul orasului, in apropiere de scoala (3 minute), gradinite, centre comerciale (Sun Plaza 9 minute, Lidl 10 minute, Kaufland), metrou Brancoveanu (8 minute).
Detalii tehnice despre bloc: zidarie Ytong, sistem ignifug, termoizolatie din vata minerala bazaltica #10 cm Rockwool, sistem de alarma impotriva incendiilor, hidranti pe fiecare nivel, lift Otis, videointerfoane. Complexul rezidential are generator electric, adapost ALA, 2 locuri de joaca, spatii verzi, sistem de supraveghere video si paza nonstop si un magazin Mega Image.
Detalii despre apartament: centrala termica Viessmann in condensatie, parchet Egger, gresie Marazzi, usi Pinum, obiecte sanitare superior calitative, aer conditionat Gree multi split, mobila import Italia, frigider tip side by side, boxa la subsol (5 mp), paturi cu lazi de depozitare, rulouri exterioare la geamuri, loc de parcare inchiriat, nu are vicii ascunse

Detalii imobil apartament 3 camere Serban Voda Bucuresti

Camere 3
Strada Pajistei
Suprafata 70 m2
Etaj 4/11
Bai 2
Stare proprietate noua
An constructie 2014
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..