Apartament 2 camere, zona Lujerului, cu loc de parcare

56 m2, 2/11

500 € / luna

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Proprietar, inchiriez apartament cu 2 camere in bloc nou (2018), modern, complet mobilat si utilat (TV Full HD, frigider, masina de spalat rufe, masa de calcat, aspirator, hota, aer conditionat, centrala termica, contorizare individuala, acces internet), cu balcon si loc de parcare proprietate inclus.

Tot mobilierul este de calitate superioara, cu spatii generoase de depozitare si utilitate practica. Canapeaua din living este extensibila, cu saltea pentru folosire zilnica, daca se doreste.

Imobilul este situat in complex 21 Residence, intr-o zona foarte accesibila, langa metrou Lujerului, Cora Lujerului, Plaza Mall, AFI COTROCENI.
Pozitia complexului ofera un acces rapid la multe mijloace de transport cu legaturi rapide in alte zone ale Bucurestiului (metrou, autobuze si trolee). In zona exista restaurante, baruri, piete, centre comerciale, banci, farmacii si alte servicii.

Detalii imobil Apartament 2 camere, zona Lujerului, cu loc de parcare

Garantie 500 €
Camere 2
Strada iuliu maniu
Suprafata 56 m2
Etaj 2/11
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Imobil inchiriat

Valoarea afisata reprezinta pretul de listare al acestui imobil.

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..