Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Piata Muncii,Decebal,Apartament 3 camere decomandat

82 m2, 1/4, an constructie: 2013

140.000 €

Ultima actualizare: 27 Ianuarie 2020
Rata credit de la 3,812 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Delea Noua 24,Apartament 3 camere decomandat,se vinde mobilat,bloc nou construit in 2013,balcon pe toata suprafata apartamentului,loc parcare inclus in pret (subteran).Intretinere mica,pozitie buna metrou 11minute,tramvai,Bulevardul Decebal 2 minute.Direct Propietar.Mai multe informatii la telefon.

Detalii imobil Piata Muncii,Decebal,Apartament 3 camere decomandat

Camere 3
Strada Delea Noua 24
Suprafata 82 m2
Etaj 1/4
Bai 1
Stare proprietate buna
An constructie 2013
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta


Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..