Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Particular,casa sector 1,zona Domenii,6camere+2garaje+beci.

271 m2, S+p+e+m, an constructie: 2005

480.000 €

Ultima actualizare: 19 Februarie 2020
Rata credit de la 13,065 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Casa s+p+e+m, 6 camere, 2 bucatarii(una deschisa), 4bai(2 cu cada si 2 cu cabine dus), 2 terase acoperite, 2 balcoane inchise, hol intrare parter+etaj, 2 garaje, beci cu geamuri de aerisire. Construita in 2005 din beton si caramida poroterm, izolata cu polistiren si acoperita cu tabla Lindab. Este compusa din 2 apartamente separate, fiecare avand 3 camere situate la etaj si mansarda, cu scara interioara, bucatarie, 2 bai, terasa acoperita, balcon inchis si centrala proprie. Are parchet masiv din stejar pe podele si scari interioare si marmura in bai, bucatarii, glafuri ferestre si hol intrare. Toate instalatiile de apa si incalzire sunt pe teava de cupru. Centralele sunt montate in balcoanele inchise(pentru a evita eventualul pericol al montarii in interiorul casei). Are curent trifazic, aer condiționat in toate camerele, videointerfon, sistem de alarma la efracție, fum și gaze, sistem de monitorizare video cu Infrarosu.Este situata pe o strada linistita cu sens unic si acces rapid pe jos la pietele Domenii si 1 Mai, la parcurile Herastrau, Kiseleff si Sfanta Maria si la multiplele facilitati din zona.

Detalii imobil Particular,casa sector 1,zona Domenii,6camere+2garaje+beci.

Camere 6
Strada Sens unic
Suprafata 271 m2
Structura S+p+e+m
Bai 4
Suprafata teren 207 m2
Stare proprietate buna
An constructie 2005
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..