Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Apartament deosebit Drumul Taberei- Favorit

75 m2, 6/8, an constructie: 1974

83.000 € (negociabil)

Ultima actualizare: 31 Ianuarie 2020
Rata credit de la 2,260 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Se vinde apartament nemobilat, complet renovat intr-o zona verde si foarte linistita, in apropiere de Mall AFI.
Alte facilitati in zona: Piata Moghioros, Parcul Moghioros, Mall Plazza, scoli si gradinite, numeroase mijloace de transport in comun plus statia de metrou Favorit aflata la 50 m de intrarea in bloc.
Optional, se poate vinde si mobilat si cu electrocasnice. Materialele sunt de cea mai buna calitate: parchet din lemn, termopane calitate germana inclusiv la cele 2 balcoane.
Unul din balcoane este inchis, celalat tip logie a fost reamenajat si lasat sa comunice cu unul din dormitoare.
Retelele - atat cea electrica cat si cea sanitara - sunt noi. Incalzirea se face de la sistemul central si exista repartitoare.
Atat in fata cat si in spatele blocului se afla parcuri si locuri de joaca pentru copii, zona este foarte verde si linistita.
Apartamentul beneficiaza de loc de parcare inchiriat de la ADP.
Direct proprietar - comision 0.

Detalii imobil Apartament deosebit Drumul Taberei- Favorit

Camere 3
Strada Sibiu
Suprafata 75 m2
Etaj 6/8
Bai 1
Camari, debarale, dressinguri 1
Terase, balcoane 2
Stare proprietate renovata
An constructie 1974
Compartimentare semidecomandat
Incalzire Centrala bloc
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan
Parcare privata

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..