Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriez apartament 3 camere - zona Grozavesti-Regie-Politehnica

75 m2, 2/3

700 € / luna

Ultima actualizare: 14 Ianuarie 2020

Proprietar (Particular) inchiriez apartament 3 camere aflat pe strada George Ranetti, in zona Regie-Grozavesti-Politehnica.
Apartamentul este decomandat si are o suprafata utila de 75 mp; Etaj 2/3.
Este situat la 7 minute de metrou Grozavesti, 8 minute de Petrache Poenaru, 10 minute de Politehnica si 2 minute de linia RATB 601.
Se poate ajunge in 5 minute pe jos in parcul Politehnica. Mall AFI este la 20 minute de mers pe jos prin Politehnica, Carrefour Orhideea la 15 minute.
Apartamentul are 2 bai si 2 balcoane.
Blocul a fost finalizat la sfarsitul anului 2019.
Apartamentul dispune de centrala termica proprie, finisaje gresie , faianta, parchet, geam termopan, usa metalica la intrare.
Se inchiriaza mobilat sau nemobilat, dupa preferinte.
Disponibil imediat !

Detalii imobil Inchiriez apartament 3 camere - zona Grozavesti-Regie-Politehnica

Garantie 700 €
Camere 3
Strada George RAnetti
Suprafata 75 m2
Etaj 2/3
Bai 2
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..