Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

INCHIRIEZ apartament 2 camere pe bd.Tineretului, vis a vis de Parcul T

55 m2, 10/10+tehnic

475 € / luna

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2020

Apartament 2 camere complet mobilată si utilat frigider, cuptor, plita, hota, aer conditionat, masina de spalat, canapea de piele extensibilă, recent renovat, spațios, max 10 min de mers pe jos până la metrou Tineretului, statia de autobuz in fata blocului, langa parc.

Detalii imobil INCHIRIEZ apartament 2 camere pe bd.Tineretului, vis a vis de Parcul T

Garantie 475 €
Camere 2
Strada Bdul Tineretului
Suprafata 55 m2
Etaj 10/10+tehnic
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..