Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vand apartament 4 camere zona MARGEANULUI

78 m2, 3/9, an constructie: 1983

79.000 €

Ultima actualizare: 11 Iulie 2020
Rata credit de la 2,151 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

 Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la nr mobil belgia:  0032473737062

-- Vand apartament cu 4 camere - semidecomandat, situat in str Màrgeanului nr 30, sector 5, Bucuresti, imobil construit in anul 1983, intr-o zona linistita si curata. Apartamentul beneficiaza de 3 dormitoare, living, hol, bucatarie, 2 bai, 2 camari, etaj 3/9. Apartamentul nu a fost renovat in mod expres pentu a permite noului propiertar sa îl amenajeze cum isi doreste.

Suprafata utila de care dispune apartamentul este foarte generoasa - 78,28 mp utili + 1 balcon inchis(termopan) cu suprafata de 3.19 mp. .
Izolat si reabilitat la exterior/+termopan, blocul este foarte ingrijit ,scara de acces a blocului este curata, vecinii seriosi si linistiti. Lift nou(incl usi) si conducte apa, subsol curat, apometre apa rece/calda, etc. -> pentru reparatii/amenajari/imbunatatiri comune in bloc nu sunt cheltuieli suplimentare. (blocul are venituri suplimentare-chirie firma)
In imediata apropiere se intalnesc puncte comerciale, farmaceutice, financiare, medicale si educative, parcuri, piete.
Apartamentul este foarte bine pozitionat, aproape de statiile mijloacelor de transport in comun. Are vedere spate – pozitionat E/S. Bloc stradal-statie autobus lânga bloc. Metro la 2,9km-Politehnica si este situat la 5 km de centru. Disponibil imediat, comision 0% .
Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati pe mobil : 0032473737062 , prin mesaj/email sau whatsapp -> 0032489980130 .

Detalii imobil Vand apartament 4 camere zona MARGEANULUI

Camere 4
Strada Margeanului
Suprafata 78 m2
Etaj 3/9
Bai 2
Stare proprietate rezonabila
An constructie 1983
Compartimentare semidecomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..