Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vanzare apartament 2 camere duplex

42 m2, 5/5, an constructie: 2011

40.000 €

Ultima actualizare: 29 Decembrie 2019
Rata credit de la 1,089 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament 2 camere tip duplex in zona Vitan-Fizicienilor, 42 mp, bloc constructie 1987, etaj 5+mansarda 2011.

 

Etajul 5 este compus din living, hol intrare, spatiu depozitare inchis si un grup sanitar, iar mansarda cuprinde dormitorul si o baie spatioasa. Accesul la mansarda se face pe scara interioara din lemn.

 

Imbunatatiri: Centrala termica proprie noua (in garantie), aer conditionat, usa metalica, parchet, gresie, faianta, geam termopan si velux. Costuri foarte mici de intretinere.

 

Se poate vinde mobilat, partial mobilat sau nemobilat.

 

Imobilul este amplasat intr-o zona ferita de zgomotul si poluarea traficului rutier, dar aproape de statiile mijloacelor de transport in comun.

 

Mijloace de transport: 102 (2 min. de mers pe jos), 123, 135, 223 (5 min. de mers pe jos), metrou (la 3 statii cu autobuzul 102).

 

Vecinatati: Auchan Vitan, Lidl, Penny, Kaufland (in constructie), parcul IOR (la 2 statii cu autobuzul 102), scoli, gradinite, crese.

 

Exclus agentii imobiliare/nu oferim comision.

Detalii imobil Vanzare apartament 2 camere duplex

Camere 2
Strada Lacramioarei
Suprafata 42 m2
Etaj 5/5
Bai 2
Stare proprietate buna
An constructie 2011
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..