Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Oferta decembrie: Avantaj Client 1.300 Euro la garsoniera noua

48 m2, parter/3, an constructie: 2019

36.900 €

Ultima actualizare: 11 Decembrie 2019
Rata credit de la 1,005 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Acceptam credit Prima Casa, imobiliar, sau fonduri proprii.Garsoniera decomandata, 39 mp cu bucatarie inchisa, la etajul P/3 in bloc nou (in constructie) cu termen finlizare decembrie 2020. Blocul este construit din caramida porotherm (interior, exterior), iar unitatile beneficiaza de finisaje de calitate buna (gresie, faianta, parchet), baie utilata, geam termopan, tamplarie PVC. Louinta detine centrala termica proprie. Se ofera discount la plata cash integral!
Proiect dezvoltat de MediaCity.Titan Apartments este un nou proiect dezvoltat de MediaCity, in zona 1 Decembrie 1918, pe strada Gura Putnei nr. 143-147. Proiectul cuprinde 5 blocuri P+3E alcatuite din garsoniere, apartamente cu doua si trei camere.

Detalii imobil Oferta decembrie: Avantaj Client 1.300 Euro la garsoniera noua

Camere 1
Strada Drumul Gura Putnei
Suprafata 48 m2
Etaj parter/3
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..