Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

110 mp Unirii Zepter 4 camere ideal birourezidential

110 m2, 8/10

650 € / luna

Ultima actualizare: 3 Decembrie 2019

Apartament cu 4 camere + hol de trecere + 1 balcon inchis + 1 bucatarie + 2 bai, etaj 8/10, decomandat, 110 mp supr. utila (132 mp construiti), partial mobila office premium, langa Casa de Pensii (Calea Vitan interectie cu Bd. Goga), blocul ERBASU, in apropiere de Bucuresti Mall. Apt cu tavan inalt (2.90M), izolatie exterioara din constructie, gresie, faianta, parchet lemn acoperit cu mocheta trafic greu, 4 aparate AC Panasonic, tamplarie PVC cu geam termopan, usi interioare furnir lemn, usa de exterior metalica placata MDF, utilitati contorizate. Ideal firma dar si rezidential.

Detalii imobil 110 mp Unirii Zepter 4 camere ideal birourezidential

Garantie 650 €
Camere 4
Strada FOISORULUI
Suprafata 110 m2
Etaj 8/10
Bai 2
Mobilat partial
Utilat da
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..