Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere apartament 2 camere decomandat Piata Gorjului

56 m2, 2/4

380 € / luna

Ultima actualizare: 25 Noiembrie 2019

Inchiriez apartament cu 2 camere, situat in zona Piata Gorjului (10 min metrou pe jos- Aleea Moinesti), in proximitate: piata, Lidl, Mega Image, scoala, farmacii, banci.    

Apartamentul este decomandat, situat la etajul 2 din 4, intr-un bloc construit in 1984, scara cu doar cate 2 apartamente pe etaj, zona linistita si inverzita, departe de trafic, are 2 balcoane (la ambele camere) inchise cu termopan, complet mobilat si utilat. De asemenea pretul include si loc de parcare ADP.   

Apartamentul a fost zugravit recent, iar instalatia sanitara a fost inlocuita in intregime. Ambele canapele sunt extensibile si nefolosite.

Detalii imobil Inchiriere apartament 2 camere decomandat Piata Gorjului

Garantie 380 €
Camere 2
Strada Aleea Moinesti
Suprafata 56 m2
Etaj 2/4
Bai 1
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..