Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Spatiu comercial langa Profi si Catena vad bun

50 m2, casa

18 € / luna

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2019

Proprietar, ofer spre inchiriere Spatiu comercial langa Sectia 13 Politie, zona linistita langa Magazinul Profi si Farmacia Catena, cu vad comercial, inchiriere pe termen lung. 50 mp + 8 (la cerere - mai este disponibila o camera frigorifica neamenajata). Spatiul este compartimentat in 3 camere, cu o camera mare in fata cu vitrina de 6m a fost reamenajat in 2013 pentru un salon de cosmetica, cand au fost refacute / verificate: conductele si partea electrica.
Camera de 8m patrati este neamenajata si are deja proiect de demolare, reamenajare, arhitectura si structura.
Spatiul dispune de centrala proprie (inlocuita acum 2 ani), 2 unitati de aer conditionat (unul de mare putere), de toate utilitatile. Are iesire / usa in fata si spate, in fata avand deschidere de 6 mp cu geamuri mari, (termopan) fiind foarte luminos. In spate, usa mare, simpla, din termopan.

Detalii imobil Spatiu comercial langa Profi si Catena vad bun

Camere 3
Strada 1 Decembrie 1918
Suprafata 50 m2
Etaj casa
Bai 1
Mobilat nu
Utilat partial
Stare proprietate renovata
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..