Acest anunt nu mai este activ

Apartament 3 cam, DrTaberei, langa statie Metrou

65 m2, 1/10, an constructie: 1975

73.000 €

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2019
Rata credit de la 1,988 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Apartament cu 3 camere, decomandat, in zona Drumul Taberei, Aleea Baiut, situat la etajul 1 al unui bloc cu 10 etaje, avand o pozitie foarte buna langa Piata Valea Ialomitei (vezi poza) si statie Metrou.

Renovat Octombrie 2019.

·         In zona exista multiple magazine (Mega Image, Profi, Kaufland, Lidl), gradinita, doua scoli, parcuri, farmacii.

·         Apartamentul se afla langa statii RATB si o noua statie Metrou (cca 100m).

·         Proprietatea formata dintr-un living, 2 dormitoare, un grup sanitar prevazut cu cada si geam aerisire, o bucatarie, un balcon avand lungimea apartamentului si un spatiu destinat depozitarii.

·         Apartamentul are aprox. 65 mp utili.

·         Beneficiaza de contoar electric nou si contoar gaze, apometre radio (2019). Costuri intretinere mici (se poate verifica la vizier).

·         Blocul este ingrijit, iar locatarii linistiti. Acces control in scara blocului.

·    Documente complete, este liber de sarcini. Apartamentul poate fi eliberat in 7 zile. Constructie 1975.

Beneficiile achizitiei acestui apartament:

1.       Direct propietar. Nu exista intermediar, nu exista costuri suplimentare, comisioane, etc.

2.       Camere generoase. Ai spatiu sa iti asezi obiectele personale, mobilierul si toate utilitatile de care ai nevoie.

3.       Apartamentul este izolat, balconul fiind inchis cu tamplarie PVC si geam tip termopan in 2018. Peretii exteriori si laterali interior ai balconului sunt izolati.\

4.       Apartamentul este decomandat. Camerele sunt bine delimitate, iar fiecare membru al familiei are spatiul au personal.

5.       Apartament recent renovat. Cele 3 camere sunt finalizate, baia este in stare buna, bucataria si holul permit personalizare conform cerinte nou propietar. Conform poze, camere zugravite, parchet, elemente electrice noi. Poti suplimenta cu mici imbunatatiri, dar il poti folosi si in stadiul in care este. Proprietatea este bine ingrijita. Nu exista probleme tehnice cu vecinii alaturati si de la etajele superioare. La parter se afla farmacia Dona, nu exista situatii de a fi deranjati de varii clienti.

6.       Acces facil catre Auchan, Mall Plaza Romania, Parcul Drumul Taberei, magazine comerciale si restaurante, locuri de joaca, gradinita, scoala. Poti merge cu copilul\copii la locul de joaca din apropierea casei. Scolile sunt aproape de casa, copii ajungand in 5\10 minute la scoala mergand pe jos.

Investitie. Datorita facilitatilor si a localizarii, apartamentul poate fi inchiriat foarte usor, sau utilizat ca si sediu pentru o companie, notariat, etc. Cererea este destul de mare pentru ambele variante (mobilat sau nemobilat).

Detalii imobil Apartament 3 cam, DrTaberei, langa statie Metrou

Camere 3
Strada Aleea Baiut 4
Suprafata 65 m2
Etaj 1/10
Bai 1
Stare proprietate renovata
An constructie 1975
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta
Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..