Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Vila noua parc IOR, metrou N. Grigorescu, Piata Titan-Ilioara

160 m2, P+2, an constructie: 2019

199.900 €

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2019
Rata credit de la 5,443 Lei / luna. - Click aici!
Calculul realizat este orientativ si nu are valoare contractuala. Ipoteze luate in considerare: creditul Casa Mea de la BCR se acorda in Lei, pe o durata maxima de 20 de ani, cu dobanda indexabila pe toata perioada si rambursare in sume constante. ZERO comision de acordare. ZERO comision de administrare!

Constructie noua exceptionala calitativ cu design modern ce se incadreaza in peisajul urban cu un stil arhitectural cubist - minimalist, pe tematica white & wood. A fost construita pentru uz personal, de aceea structura de rezistenta (stalpi/grinzi/plansee) este extraordinar de solida (avem foto/video din perioada constructiei) - fara comparatie in piata. Proprietarul este constructor cu experienta de peste 50 de ani, astfel au fost folosite materiale de cea mai buna calitate: caramida Porotherm, acoperis Lindab gama Premium, Romstal - instalatii, Delta Studio (obiecte sanitare), Kludi (baterii) etc. Tamplaria este Salamander gama premium - tripan cu feroneria cea mai solida. Are vedere deosebita catre spatiu verde pe o latura si directa in Bd. Nicolae Grigorescu pe cealalta latura (este la 30 m distanta fata de bulevardul Nicolae Grigorescu - situata in str. Gospodariei nr. 10 D). Imobilul este aproape de Parcul IOR, Piata Titan , Metrou N Grigorescu (550 m reali), fiind situat in zona semicentrala - Ilioara. Constructia este noua, a fost inceputa in Februarie 2018 si a fost finalizata in Decembrie 2018 (si intabulata in anul 2019). Suprafata de 55 mp pe nivel beneficiaza de o impartire foarte buna: la parter se afla livingul de peste 22 mp utili, toaleta, bucatarie decomandata inchisa 12 mpu care iese intr-o terasa de 25 mp (terasa are spoturi de pardoseala si e placata cu gresie Marazzi), la etajul 1 se afla doua dormitoare si o baie - 18 mp utili - dormitor matrimonial, dormitor 2 - 12,5 mp utili iar baia 6 mp utili, la etajul 2 se afla un dormitor de 18 mp utili cu fereastra spre bulevard dar si cu 2 ferestre Velux, un hol foarte generos si o baie de 12,5 mp utili - amenajata tip spa - cu cada design de mijloc si baterie fixata in pardoseala (noi nefolosite). Curte libera de 75 mp, este sistematizata pentru gradina de flori si o terasa (cca 25 mp) cu iesire din bucatarie. Inclus in pret se preda bucatarie complet mobilata si utilata (Quatro Mobili - kika - si electrocasnice Gorenje/Whirlpool noi nefolosite). Vecini foarte civilizati.

Detalii imobil Vila noua parc IOR, metrou N. Grigorescu, Piata Titan-Ilioara

Camere 4
Strada Gospodariei
Suprafata 160 m2
Structura P+2
Bai 3
Suprafata teren 130 m2
Stare proprietate noua
An constructie 2019
Compartimentare decomandat

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..