Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Gran Via Park 2 camere

62 m2, 4/11

500 € / luna

Ultima actualizare: 6 Noiembrie 2019

Apartament 2 camere NOU!! LA CHEIE!

 

Zona: - vecinatatea Plaza Romania, Complex Gran Via Park.

 

Date constructie: - apartament 2 camere(62 mp), decomandat, etaj 4/11, compus din: camera de zi, bucatarie,  dormitor, baie si o terasa generoasa;

Loc parcare: - DA, in incinta complexului.

 

Mobilier: - apartamentul vine complet mobilat si utilat(bucatarie, camera de zi, dormitor, baie,hol). Mobilierul este de origine IKEA, iar electrocasnicele SAMSUNG, aer conditionat Daikin, centrala termica Buderus.


Mai multe despre amplasare: - situata in Complexul de apartamente Gran Via Park. Accesul in incinta complexului este securizat (cai de acces cu bariera). De asemenea, la intrarea in bloc este interfon, iar la fiecare etaj sunt camere de luat vederi. In vecinatate se afla Plaza Romania, precum si mai multe supermarket-uri (Lidl, Mega Image, Cora Lujerului, Auchan Tricodava). Totodata, in apropiere se gasesc mai multe unitati de invatamant(gradinite, licee, scoli).


Mijloace de transport: -situat in apropierea gurii de metrou Lujerului (5 minute mers pe jos), a liniei de tramvai 41, iar pe bulevardul Timisoara (liniile de tramvai 8,25,35, autobuzele 137,138,336, etc.).  In apropierea statiei de metrou de la Parcul Moghioros(in curand).


Spatii verzi: - situat la o statie de tramvai de Parcul Moghiors(si Piata Moghiors) si de noul parc de pe Bd. Timisoara, iar complexul va dispune de propriul parc(acum in constructie).

 

Propun spre inchiriere o locuinta moderna intr-un bloc nou si curat cu vecini respectuosi.  Securitatea si spatiul privat nu sunt neglijate!


Ofer seriozitate (contract de inchiriere) si caut chirias pe termen lung (2-3 ani)!

Totodata, apartamentul se adreseaza si diferitelor companii/multinationale care doresc sa le ofere angajatilor o locuinta in Bucuresti, atata timp cat cantractul se incheie pe o perioada mai mare de 2 ani.

 

Detalii imobil Gran Via Park 2 camere

Plata in avans 1 luna
Garantie 500 €
Camere 2
Strada Sergent Constantin Apostol
Suprafata 62 m2
Etaj 4/11
Bai 1
Terase si balcoane 1
Langa metrou DA
Centrala termica DA
Mobilat da
Utilat da
A / C DA
Stare proprietate noua
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..