Anunt inactiv - Contactati proprietarul prin email!

Acest anunt nu mai este activ! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de vanzarea/ inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Inchiriere 3 camere, 450 euro, Vitan Barzesti

75 m2, casa

450 € / luna

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2019

Apartament de 3 camere modern, confortabil si utilat complet, inclusiv cu centrala de apartament si masina de spalat vase. Camerele sunt decomandate, spatioase si exista multe spatii de depozitare. Suprafata este de 75 mp, iar apartamentul este situat intr-un complex rezidential nou, din 2008, in spatele Rin Grand Hotel. Este securizat cu bariera si monitorizat video.

Detalii imobil Inchiriere 3 camere, 450 euro, Vitan Barzesti

Garantie 450 €
Camere 3
Strada Vitan Barzesti
Suprafata 75 m2
Etaj casa
Bai 1
Centrala termica DA
Internet DA
Mobilat da
Utilat da
Stare proprietate buna
Compartimentare decomandat
Imbunatatiri gresie, faianta, parchet, tamplarie termopan

Pozitionare pe harta Street view

Afisaza hartaAscunde harta

Anunt expirat - Ultimele zile in care mai puteti lua legatura cu proprietarul!

Acest anunt a expirat! Va rugam sa scrieti un mesaj proprietarului. Daca mai este interesat de inchirierea acestui imobil, veti fi contactat direct de proprietar. Va multumim!

Contact proprietar

Descrierea acestei proprietati si informatiile afisate in aceasta pagina reprezinta materiale de promovare furnizate de catre vanzator. MagazinuldeCase.ro nu ofera garantii si nu isi asuma responsabilitatea pentru corectitudinea, acuratetea sau disponibilitatea ofertelor, descrierii sau informatiilor prezentate. Va rugam sa contactati vanzatorul pentru detalii si informatii suplimentare.
Magazinuldecase.ro se incarca..